top of page

Orgel: saai, of veelzijdig en inspirerend?

Wie raakt er nou niet onder de indruk van het geluid van zo’n imposant en kerkvullend groot orgel!

Wel eens aan gedacht zelf zo’n inspirerend en veelzijdig instrument te bespelen?

 

Ik, Niels-Jan van der Hoek, ben al jaren en met veel plezier actief als organist.

Vanzelfsprekend als begeleider van de samenzang (in verschillende kerken) maar ook als concert organist en deelnemer aan concoursen. Het instrument geeft mij  ongelofelijk veel plezier en voldoening:

  • in de kerk ben ik heel direct verantwoordelijk voor een verantwoorde  begeleiding en voor de muzikale bijdragen en daarmee ook rechtstreeks voor  de sfeer en de wijze waarop de kerkbezoekers de dienst beleven

  • naast de kerkdiensten beleef ik ongelofelijk veel plezier aan het studeren het bespelen van dit instrument. Juist vanwege zijn eindeloze mogelijkheden en veelzijdigheid en is het voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie!

 

Jammer alleen dat er steeds minder goede organisten  zijn die dit koninklijke instrument vakkundig met handen en voeten kunnen bespelen. En toch, je maakt het nog steeds mee dat na een dienst,  een aantal bezoekers geboeid blijft luisteren naar wat de dienstdoende organist(e)  allemaal  uit deze grote pijpenkast tovert!

 

Zin om zelf eens rechtstreeks kennis te maken met dit geweldige instrument, of je orgellessen uit het verleden weer eens op te pakken? Doen! Weet je van harte welkom en het gaat je eindeloos veel plezier opleveren!

 

Ik heb ruime ervaring in het geven van orgelles en heb prachtige orgels tot mijn beschikking als lesinstrument.

 

Een afspraak is zo gemaakt:

Niels-Jan van der Hoek,

organistvanderhoek@gmail.com

 

of bel me even op 06-14327375.

bottom of page